past is past .

Friday, 2 March 2012

assalamualaikum rakyat jelata :) hii. okie, bangas ( basi) habiss sudaa belog c tyra ni.xda update2 since dea masuk sem2 UMS.hmm . ouh yaaa. result sem 1 kamek ary tok okie laa. xda dpt dekan, sangat keciwa  smpai guling guling katil tapi padan muka sendiri sbb terlmpau ikut hati n perasaan jiwa lara lepass patah hati gara gara  sang pemilik tulang rusuk yang kini da jadi mantan, err, i mean EX bf. haha. nah , ambik kamu ayat aku, xbe. gatal habis tgn aku mau buat post bru, tp line d bilik ostel xda suruh. penjaat kan.  eran jugak aku bilik aku tuh, line DIGI xda bgus, melarang aku berkoling ngn pujaaan hati, line BB maxis sukaa men tapuk tapuk ma aku,dea suru aku istudy kali ah . menjadi pelajar yang cemerlang dunia n akhirat. hihi. amin.


ouh yaa, cakap pasal EX . panjang umo dea. baru kemarin dea inbox c tyra d fb . hmm . terkejut gila aku, ya laaa, dulu aku nangis gara gara dea, sbb dea aku superdown yang paling. result suma turun, tapi aku xsalahkan dea sbb aku yang pilih tuk frust gtuh. tapi skg aku ada yg even more better than him. i hope so. xdamau urg len g. cukuplaaa. penat oki, biarlaah c bebeh ja jd pemilik mutlak c tagap. ngeh3. 

back to the istoryy , yaa c EX inbox ckp yang perasaaan dea ma aku xpena berubah since kami bersinta dulu dulu , smpai skg. tp dea ckp dea lg prefer lepaskan aku , sbb kami jauh kali ahh , tuh yg terbaik. aku xpaham dea ni, lucu kali ahh . stu bndaa aku mau tnya kau wahai EX, kau menyesal buat gni ma aku? kau jeles tguk aku hepi ngn dea? . remember boys n girls, menyesal kemudian xda gna. 

c EX ckp dea pgg janji dea xda mau berkawan ma aku . aku pun kasi ya jak la, sbb past is a past ryte ? malas tah ku ingar cita dulu. sebabb im superb bhagia sama life aku skrg. i have ALLAH, FAMILY, si BEBEH n a lot of FRIENDS. yang pentingg kau jaga diri ja sanaa. kita masi muda, jan buat benda bodoh. bnyaak bnda lg yg penting mau di buat ni . hehe . 
sejak dua menjak nih aku skema. ambik aura budak 4 flat. haha


disebabkan assignment aku da menyeru nama aku dr tadi, terpaksalaa tgn ini stop menaip kata kata pujangga yang bemula dari hati n akal fikiran c tyra. hehe. aku dah belajar ckp mandarin, rasa CONDIFENT ( stail adnaan sempit) habiss nak minta diskaun ngn tokeh tokeh cina pas ni. hihi. 

2 comments:

Cheng Rawkin ♥ said...

jan cayerrrrr -
jeles lerr tu . HAHA !
semoga sampai ke jinjang pelamin ngn org baru ne . geh3 . ameeen !

`` Si Imut Si Santek_cikGojes `` said...

nice belog dear. do follow yaa http://cikgojesbabybloggie.blogspot.com/