si TAGAP yang BEBEH . HAHA

Tuesday, 7 February 2012

halo halo bayy :D okie FINE. im totally bored. penat gulik gulik di katil, jalan2 d fb n YOUTUBE. tetibaa terskodeng satu lagu best ni, Tasha Manshahar - Be Mine. huhu . lagu ni terkena berabis di hati aku smpai gatal tgn mau post entry baru. jakun kali ahh
si TAGAP yang BEBEH. yaa, thats the tittle. apa ito? makanan? NOPE. its about two little creatures yg diciptakan oleh TUHAN d muka bumi yang fana ini. sehh . sorang ingin dikenali sebagai si TAGAP n surang lg , mengada mau kna pgl si BEBEH. so, pa kunun kaitan lagu di atas tuh ngn durg dua ni ?disebabkan ianyaa very da very longg istoryy. so , kita pendekkan ya tuan tuan n puan puan. hee 

Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu

yg di atas ni, lirik lagu first lagu BE MINE tuhh, well yaa . c bebeh n c tagap kenal d FB . TAPI, bukan sintaa muka buku yaa, ini ad pelik bin ajaib sikit . sbb c bebeh tanyaa bnda lain instead of cakap (haii, bule berkenalan?) nope. c bebeh menanyaa c tagap , (kau online guna browser apaaa r ?). c tagap yg malas mau layan, jawab dgn selamba badaknyer nii ( ntah, nnty aku tnya kwn aku) . dengan harapan xda kena ngorattnyer ni. HAHA . taapi, 
You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh
lirik k2, c bebeh n c tagap starting to chat with each other in fb. xdaa la selalu sgt tp , asal c tagap online, c bebeh pun online. punyaaa ikut ikut. xda malu oh. HAHA . ohh ya tym tuhh , c tagap tgh sibuk dgn mid term dea, so kunun kunun istudyy la smpai pagi . tp las2 kedapatan online . c bebeh laa ni kunun malar nasihat suru istudy . tripp baik kali ahh. muahahha
Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

dipendekkan ceritera , mereka pun menjadi gengg la kunun started from their 1st met yg sgt akward 
.( sbb c bebeh  memakai pakaian yg tersangat skema ketika itu). HAHA . hmm.sharing is caring . they  started to share each other problem. yeaa, kalau mau  list problem durg duaa d sini mmg xda tidur lorr baca . walaweii. bayangkan , ceritaa2 issue durg ni 3 jam duduk d JP punn xda rasa. 
now, c bebeh n c tagap telahh officially menjadi salah satu pasangan beregu yg terhebat di seantero dunia. HAHA. ciss, pa aku merepek ni. no laa, they seem to be close with each other, understand their feeling, n in the end mereka bersintaa kali ahh . haha . so, dengan bangga yang sampai hidung kembang mnjadi kempiss, c tagap dedicate lagu BE MINE ni sma relationship durg . huhu . ohh ya, wanna know who is c bebeh n c tagap? jengg3 . closee ur eyess, tarikk nafass. JANGAN HEMBUS. haha . kejam ^^





halo halo, saya c bebeh . macho macho saya ni tatap bebeh jugak. jan jeles r. HAHA


hii, nama saya tagap. tagap kali ahh . tagap makn mengkali :P

4 comments:

Amiirah-Cassan said...

bestnyaaa , gini rupanya cerita c tagap sama c bebeh , hehehe

tyra said...

hahahaah. si tagap ituu sgt tagap kan ? hahah XD

❤ princeSs ❤ said...

wee.. kirim salam sama c bebeh bleh? nda ba, sama c tagap saja :p
anyway, wish tyra happy2 slalu dgn c bebeh arr :)

tyra said...

hahaha . bulihh bahh . waalaikumusalam dea bilang ^^